Skøyteshop - Ilumi designet ny logo for Skøyteshop. Se logoen her!
"Jeg kontaktet Veronica for å få laget ny logo. Butikken min er en nisjebutikk, så det var viktig for meg at logoen skulle gi assosiasjoner til produktene jeg selger. Etter et idémøte kom hun med flere gode forslag, og det ble nesten vanskelig å velge. Hun fikk frem det jeg ønsket! Rask, effektiv og faglig dyktig i det hun gjør. Kan anbefales!"
logo, rask. effektiv, faglig dyktig
16168
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16168,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Prosjekt

Logo

Hvem

SKØYTESHOP

Når

2018

SKØYTESHOP er den største kunstløp-skøytebutikken i Norge.  Skøyteshop har også inkludert ballett utstyr i sitt sortiment.

SKØYTESHOP tok kontakt med Ilumi for å få designet en logo.
Det var viktig for kunden å få en logo som hentet frem elementer fra sporten utstyret brukes i. Logoen skal konstrueres av myke, elegante, lekne men også rette og rene linjer som illustrerer bevegelse og eleganse. Både kunstløp og ballett har disse elementene i seg og derfor var det essensielt at logoen også skulle gjenspeile dette.

``Jeg kontaktet Veronica for å få laget ny logo. Butikken min er en nisjebutikk, så det var viktig for meg at logoen skulle gi assosiasjoner til produktene jeg selger. Etter et idémøte kom hun med flere gode forslag, og det ble nesten vanskelig å velge. Hun fikk frem det jeg ønsket! Rask, effektiv og faglig dyktig i det hun gjør. Kan anbefales!``

Jeanett Sannum
Vil du at Ilumi skal designe din neste logo?