SOHO - Urban eatery - Ilumi lager menyer
Når du trenger en designer til grafisk eller web, med fokus på kvalitet, pris og fornøyde kunder!
grafisk designer vestfold tønsberg nøtterøy designbyrå kreativ webdesign nettside logo plakat kvalitet pris fornøyde kunder anbefalt
15979
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15979,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Prosjekt

Menyer

Hvem

SOHO – Urban Eatery

Når

2018

SOHO er et økologisk kaffe og brunsjsted, som holder til i stemningsfylte lokaler på toppen av Oslo City og på Gulskogen i Drammen.

I et helt åpnet kjøkkenlandskap lager de surdeigs-sandwicher, avokado- toast, fargerike salater, kaldpresset juice og shakes. SOHO serverer rå-kaker og kuler, chiapuddinger, overnight oats fritt for egg, melk, sukker, gluten og soya! 

SOHO samarbeider med Lippe brenneri, som er et lokalt mikrobrenneri i Oslo. Når det kommer til kaffe er SOHO kompromissløse på kvalitet. Og visste du at de håndbrygger?

SOHO har tidligere fått laget logo av Ilumis designer og ønsket nå å bruke Ilumi til å designe nye menyer som du kan finne på utsalgsstedene deres. Menyene har et rustikt og naturlig preg, som gjenspeiler den visuelle profilen til SOHO.

Vil du at Ilumi skal designe din neste logo?

SOHO PÅ INSTAGRAM